JR_Modelmanagement_OverOns_Slide01

Over ons

JR Modelmanagement is opgericht door John Ruitenbeek en staat bekend om haar goede persoonlijke begeleiding. Ons management houdt succes hoog in het vaandel. JR Modelmanagement staat voor jou klaar om het beste uit jouw carrière te halen.

Wij scouten modellen en begeleiden onze modellen door middel van coaching en advies. Dit advies is heel persoonlijk en dus per model verschillend. Wij adviseren onze modellen op het gebied van modellenwerk en privé. Onze modellen krijgen de juiste persoonlijke begeleiding die nodig is om de top te bereiken.

Wij coachen onze modellen op het gebied van catwalk en fotografie. Hierdoor kunnen onze modellen stralen op fashionshows en verschillende kanten van zichzelf tonen op een fotoshoot. Dit is erg belangrijk voor opdrachtgevers. Het belang van onze modellen staat te allen tijde voorop. Wij werken er met jou hard aan om jouw dromen werkelijkheid te laten worden.

Het is voor ons erg belangrijk om onze modellen de juiste begeleiding te geven die zij nodig hebben, onze begeleiding is persoonlijk gericht. Ons management verzorgt jouw portfolio met professionele fotografen en een team van styling en visagie.

Het management zorgt voor de contacten met de modellenbureaus en de opdrachtgevers, hierdoor nemen wij de zorgen uit handen. Wij zullen onze modellen op elke mogelijke manier steunen om het beste uit zichzelf en hun carrière te halen.