fbpx

Zet de eerste stap!

Heb jij jezelf weleens in een film/ commercial zien spelen? Lijkt het je gaaf om voor grote en/of kleine brands model te staan? Ben jij geïnteresseerd geraakt? Meld je vandaag nog aan en wie weet nodigen we jou binnenkort uit voor een casting!

  Voornaam (verplicht)

  Achternaam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Geboortedatum (verplicht)

  Lengte (verplicht)

  Ervaring

  Motivatie

  Overige informatie

  Foto's toevoegen

  Become the best version of YOU

  Wij begeleiden modellen door middel van coaching en advies. Wij helpen je met een sterk portfolio, netwerk met opdrachtgevers en meer.

  • Bouw aan jouw personal brand

   Ontwikkel jezelf en positioneer jezelf in de markt als jouw ideale zelf. Groei op social media en word bekend.

  • Creëer een professioneel portfolio

   Met professionele fotografen en een team van styling en visagie, zorgen we dat jouw portfolio passend en gelikt is. Zo kun je samenwerkingen beginnen met verschillende modellenbureaus en opdrachtgevers.

  • Bouw aan jouw netwerk

   We regelen de contacten met verschillende agency’s en bedrijven, zodat jij je kunt focussen om het beste uit jezelf en je modellencarrière te halen. Get to work!

  Catwalk Les

  We geven consistent catwalk lessen om je voor te bereiden op grote klussen en om jouw houding ook in het dagelijks leven te verbeteren.

  Personal Branding

  Wij houden consistent evaluatie gesprekken om je voortgang te bespreken en de weg naar de top te vervolgen.

  Photoshoots

  Met de beste fotografen, visagisten en stylisten, heb je consistent fotoshoots in professionele studio’s of op andere unieke locaties.

  Get Confident

  Are you ready to show your best self? Naast modellenwerk, ga je keihard werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Bouw zelfvertrouwen op en val op in jouw netwerk.

  • Lichaamstaal

   Lichaamstaal vertelt meer over jezelf dan je zou denken. Jouw lichaamstaal vertelt hoe zelfverzekerd je bent. Wij werken er dagelijks aan om jou hierin master te maken.

  • Gezichtsuitdrukking

   Zoals de bekende quote; “The eyes never lie”, zegt jouw gezichtsexpressie en mimiek alles. Wij leren jou te spreken met je ogen en te flirten met je lach.

  • Me, myself and I

   Hoe belangrijk het bovenstaande ook is, wanneer jij oprecht van jezelf houdt, zul je echt gaan stralen. Hier zullen je, oh zo goed aangeleerde skills, nooit tegenop kunnen. Wij helpen je de beste versie van jezelf te worden.

  Wat anderen zeggen

  Bedankt voor de leerzamen en leuke tijd die ik heb gehad bij jullie en ik wens jou veel succes!

  Ik heb echt een hele leuke tijd met jou en bij JR Model Management gehad, en ben heel benieuwd tot waar we kunnen uitgroeien. Ik heb echt een hele hoop bijgeleerd over een kant van mezelf die ik nog niet kende en een sector waarin ik mij eigenlijk nooit in heb verdiept. Ik wil je echt enorm bedanken voor alle lessen en fotoshoots waar je aanwezig was, ik heb echt een leuke en leerzame (bijna) 3 jaar gehad ;)!

  Echt bedankt dat jij zo in mij geloofd hebt afgelopen jaar, door jou heb ik alleen maar mezelf kunnen accepteren dus heel erg bedankt voor dit jaar, wilde dit even zeggen.